O nama

S-Leasing d.o.o.  osnovano je u septembru 2005.godine.
Grupacija S-Leasing uspješno posluje već godinama u Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a u Crnoj Gori funkcioniše kao nezavisno pravno lice.

Vlasnička struktura je sljedeća:
50% - Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza
50% - Immorent International Holding GMBH iz Beča

Naša načela poslovanja:

Odgovornost

S-Leasing je društvo odgovorno za ukupno poslovanje u Crnoj Gori, za sve klijente, zaposlene kao i za banke i društva partnere - Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza i Immorent International Holding GMBH

Saradnja

S-Leasing je potpuni autoritet za finansiranje putem leasinga u Crnoj Gori, tako da  nam se s povjerenjem obraćaju državne institucije, velika, mala i srednja preduzeća, kao i fizička lica . Svakom klijentu nudimo rješenja primjerena njegovim potrebama i težimo ravnopravnoj saradnji i dugoročnom partnerskom odnosu.

Sigurnost

Stabilan rast i razvoj, kao i stručnosti i profesionalnost naših zaposlenih, odlučujući su faktori uspjeha. Paleta proizvoda i modela prilagođena je korisnicima, a svakom klijentu nudimo i pojedinačna rješenja, prilagođena upravo njegovim specifičnim potrebama.

Povjerenje

Poslovna profesionalnost i ljubaznost naših zaposlenih zasniva se na transparentnim uslovima poslovanja koji omogućuju otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Odvažnost

Dobre ideje naizgled su lako ostvarive ako imate pravog partnera koji je dovoljno odvažan da vam pruži mogućnosti za ostvarenje istih. S-Leasing je i sam izrastao iz jedne takve ideje, te zato za njih imamo sluha.

Šta finansiramo?

  • putnička i teretna vozila
  • mašine 
  • opremu
  • industrijska postrojenja
  • plovila

Naša usluga

Vaš uspjeh – naša je budućnost

Uz bogato međunarodno iskustvo, finansijsku snagu vlasnika te know how na području finansijskih usluga, naša strategija je da svakodnevno nastojimo klijentima pružati moderne i njihovim potrebama prilagođene finansijske proizvode uz izvrstan servis.

Dođite s povjerenjem

Korisnici naših usluga su mnoga državna i javna poduzeća, privatna društva, preduzetnici i stanovništvo.

Trebate više informacija?

Na sljedećim stranicama naći ćete detaljne informacije o našim proizvodima i adresama za kontakt.

Radujemo se Vašoj posjeti i budućoj uspješnoj saradnji.